Trainers van Het Gooi

Maak kennis met onze trainers

Hardlopen Het Gooi werkt met gecertificeerde trainers die goed bekend zijn met de omgeving en je de leukste plekjes en routes laat ontdekken. Zij hebben allen als doel jou goed te begeleiden en plezier te geven in het hardlopen.

Trainer John Kist

Geboren en getogen in Amsterdam. Daar en in het Gooi ruim 20 jaar hardlooptrainingen gegeven voor particulieren, bedrijven, maar ook veel bij atletiekverenigingen als Phanos in Amsterdam en Zuidwal in Huizen. En op allerlei niveaus, van beginners tot gevorderden.

Daarnaast organiseer ik reizen, vaak ook wel met een sportief karakter, bv. naar Rome, Milaan, Turijn om daar met een groep een marathon te lopen. Maar ook trainingsvakanties in Zwitserland en Italië. Of, zoals recent, een trailrun begeleiden in Andorra.

Nu ga ik me concentreren op het HardlopenhetGooi om daar samen met HardlopenAmsterdam iets moois op te gaan zetten.

Ik heb zelf veel hardgelopen, met een passie, in eerste instantie voor de marathon, later voor het berglopen en trailrunning.

Ik ben een gecertificeerde KNAU-trainer met diploma’s Trainer Loopgroepen, Trainer Coach-B en Trainer MiLa (midden lange afstand).